Autoimport

Zorgeloos je Auto Importeren

autoimportImporteren van een auto kan zeer lucratief zijn. Steeds meer bedrijven en particulieren doen aan autoimport. De invoer van auto’s uit Duitsland is de afgelopen 3 jaar met maar liefst 25% gestegen. Een auto importeren uit bijvoorbeeld Duitsland, België of Amerika zorgt voor aanzienlijke financiële voordelen. Om maar te zwijgen van de aanzienlijke voordelen op BPM en luxe. En niet alleen dikke BMW’s zijn interessant, ook jonge auto’s in het middensegment.

Toch hebben veel mensen hun twijfels, terwijl dat helemaal niet nodig is. Immers, officiële dealers van BMW, Mercedes-Benz en Audi halen hun luxeauto’s nagenoeg allemaal via merkdealers uit Duitsland.
Het is niet moeilijk om auto’s te importeren, als je maar weet waar je op moet letten. Wij hebben een jarenlange ervaring
Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Het importteam van GIJS Automotive beantwoord graag vrijblijvend al je vragen. Indien gewenst kunnen we het complete traject voor je uit handen nemen. En dat tegen de laagst mogelijke kosten.

Waar vind ik deze importauto’s?

www.mobile.de
www.autoscout24.de

Zoek via de bovenstaande websites je nieuwe auto en mail de link van de advertentie naar info@gijsautomotive.nl. Je krijgt binnen 1 dag vrijblijvend een overzicht van BPM en overige kosten.

Een indruk krijgen van onze activiteiten? We hebben een filmpje gemaakt om een duidelijk beeld te geven over onze importbegeleiding.

BMW 5-serie importerenOfferte voor importbegeleiding. Klik hier

Klik hier voor gratis BPM berekening

Lees de mening van onze klanten over de diensten van GIJS Automotive:

Aankoop – verkoopbegeleiding

Wij zijn GIJS Automotive en auto’s zijn onze passie. Wij kopen of verkopen zelf geen auto’s. Wij adviseren en begeleiden al 15 jaar kopers en verkopers van auto’s. GIJS Automotive is de (inter-)nationale automakelaar.

Onze aankoop begeleiding

Jouw droomauto gevonden? Is deze auto wel in goede staat? Klopt de KM-stand? Is het geen schade auto? Laat je door GIJS Automotive adviseren en begeleiden.

Onze verkoopbegeleiding

Je wilt je auto verkopen maar liever geen kopers aan de deur? Je vindt het lastig zelf de prijsonderhandelingen te doen? Laat je door GIJS Automotive ontzorgen.

Gijs als jouw makelaar?

 • Wij zijn jouw (merk) onafhankelijk adviseur.
 • Wij begeleiden, adviseren en ontzorgen JOU.
 • Wij hebben 15 jaar ervaring in de autobranche.
 • Wij werken op transparante fee basis.
 • Wij taxeren auto’s op hun waarde.
 • Wij zijn BOVAG lid en RDW erkend.

Aankoopbegeleiding

Heb jij de juiste auto gevonden? De keuze aan gebruikte auto’s is enorm! Merk, type, uitvoering, soort brandstof en nog meer keuzes. En hoe maak je een verantwoorde keuze? Tegen welke prijs? En in welke onderhoudsstaat verkeert de uitgezochte auto?

Wij willen jou graag adviseren bij het maken van de juiste keuze voor een type auto en begeleiden je bij de daadwerkelijke aanschaf van de auto. Waaruit bestaat de GIJS Automotive aankoopbegeleiding?

 • Wij inventariseren jouw ideeën en wensen.
 • Wij gaan in NL opzoek naar de juiste en verantwoorde auto.
 • Wij maken voor jou een selectie van kwaliteitsauto’s.
 • Wij controleren op schadehistorie en staat van onderhoud.
 • Wij verzorgen de (prijs) onderhandelingen.

Uiteindelijk heb jij met onze aankoopbegeleiding altijd een verantwoorde auto voor een goede prijs waar je nog jarenlang plezier van beleeft!

Wil je meer informatie over onze aankoopbegeleiding of wil je met ons sparren over jouw perfecte auto? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto in het buitenland: importeren

Je droomauto gevonden, maar hij staat in het buitenland? Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en ontzorgen van het internationaal kopen (importeren) van een auto. Wij gaan zelfs met jou mee naar de buitenlandse dealer. Kijk op onze speciale import pagina voor meer informatie.

Verkoopbegeleiding

Jij wilt je auto verkopen maar zonder vreemde mensen aan de deur? Maak jezelf een ‘professionele’ fotorapportage voor Marktplaats? Wat als potentiële kopers een proefrit willen maken? Prijsonderhandelingen, doe je dat zelf?

Wij regelen voor jou het verkoopproces. Wij zorgen ervoor dat je auto op een professionele wijze tegen een reële prijs wordt verkocht. Waaruit bestaat de GIJS Automotive verkoopbegeleiding?

 • Wij zorgen dat je auto er als nieuw uitziet.
 • Wij maken een professionele fotorapportage.
 • Wij adverteren op bekende autowebsites.
 • Wij doen de (prijs) onderhandelingen met potentiële kopers.
 • Wij stellen het verkoopcontract / vrijwaringsbewijs op.

Zonder zorgen en risico heb jij met onze verkoopbegeleiding je auto tegen een reële prijs verkocht.

Wil je meer informatie over onze verkoopbegeleiding of wil je met ons sparren over het verkopen van je auto? Neem dan gerust contact met ons op.

Inruil nee, maar wel verkoopbegeleiding

Wij begrijpen dat je graag je bestaande auto wilt inruilen. Echter wij zijn geen autohandelaar of dealer. Zelf kopen / ruilen we geen auto’s in. Natuurlijk willen we je adviseren en begeleiden bij de verkoop van je bestaande auto: GIJS Automotive verkoopbegeleiding.

Wil je meer informatie over onze verkoopbegeleiding, wil je met ons sparren over het verkopen van je auto? Neem dan gerust contact met ons op.