Zonder zorgen met volledige service mogelijk

ZORGELOOS JE AUTO IMPORTEREN

Importeren van een auto kan zeer lucratief zijn. Steeds meer bedrijven en particulieren doen aan autoimport. De invoer van auto’s uit Duitsland is de afgelopen 3 jaar met maar liefst 25% gestegen. Een auto importeren uit bijvoorbeeld Duitsland, België of Amerika zorgt voor aanzienlijke financiële voordelen. Om maar te zwijgen van de aanzienlijke voordelen op BPM en luxe. En niet alleen dikke BMW’s zijn interessant, ook jonge auto’s in het middensegment.

Toch hebben veel mensen hun twijfels, terwijl dat helemaal niet nodig is. Immers, officiële dealers van BMW, Mercedes-Benz en Audi halen hun luxeauto’s nagenoeg allemaal via merkdealers uit Duitsland.

Het is niet moeilijk om auto’s te importeren, als je maar weet waar je op moet letten. Wij hebben een jarenlange ervaring.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Het importteam van GIJS Automotive beantwoord graag vrijblijvend al je vragen. Indien gewenst kunnen we het complete traject voor je uit handen nemen. En dat tegen de laagst mogelijke kosten.
Wij begeleiden je met de juiste keuze

WAAR VIND IK DEZE IMPORTAUTO’S?

Zoek via de bovenstaande websites je nieuwe auto en mail de link van de advertentie naar info@gijsautomotive.nl.

Je krijgt binnen 1 dag vrijblijvend een overzicht van BPM en overige kosten.

Een indruk krijgen van onze activiteiten? We hebben een filmpje gemaakt om een duidelijk beeld te geven over onze importbegeleiding.

Follow Us

Klanten vertellen