Gratis BPM berekening

Je hebt een auto gezien in het buitenland en wilt een BPM berekening?

Laat ons gratis de BPM ‘Belasting Personenwagens Motorvoertuigen’ uitrekenen. Aangifte doen is makkelijk, maar een goede berekening maken is maatwerk. De Belastingdienst accepteert verschillende  BPM-methodes gebaseerd op elke specifieke auto. Gebruik NOOIT de calculator op de site van de Belastingdienst of een standaard calculator op internet. Een goedkoop rapport van 3 tientjes kan zomaar honderden, zelfs duizenden euro’s teveel BPM opleveren.

Wij zorgen altijd voor de laagst mogelijke BPM berekening.

Wat is nu het geheim van een goede BPM-aangifte? Ik wil het niet té ingewikkeld maken maar ik zal het proberen uit te leggen. Afhankelijk van het type auto bekijken we welke van de 3 BPM-methodes voor jou het meest geschikt is. Het is afhankelijk van de CO2-uitstoot per kilometer en een aantal factoren zoals uitvoering, type, opties en staat van de auto. Daarnaast gebruiken wij de taxatieprogramma’s van AutoTelex, X-Ray en EuroTax. De mogelijkheden, en dus de uitkomsten zijn altijd verschillend. Een goed rapport is maatwerk, en verdient zichzelf terug.

Je mag ons gewoon bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 21:00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur. Ons telefoonnummer: 0174-768049.

Wil je een gratis en vrijblijvende BPM offerte? Laat naast de advertentielink je naam en telefoonnummer achter en ik neem zsm contact met je op.
PS Omdat we de laatste tijd overspoeld worden met aanvragen voor erg foute advertenties sluiten we de volgende auto’s uit:

  • ouder dan 8 jaar (bepaalde uitzonderingen nagelaten)
  • meer dan 100.000 km
  • uit Litouwen, Polen, Bulgarije, Roemenië of Italië
  • afkomstig van zogenaamde re-import

Gratis BPM berekening

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Advertentielink