Verzekerd autotransport

Voor autotransport van personenauto’s, schadeauto’s, importauto’s, bestelwagens, motors of oldtimers is GIJS Automotive de juiste partner.

Autotransport

Autotransport is 1 ding. Maar je kunt van een gemiddelde chauffeur niet verwachten dat hij uw importauto uitvoerig technisch controleert. Of deze direct bij de RDW brengt voor de keuring. Bij GIJS Automotive is dat wel het geval. De chauffeur haalt de auto op en controleert deze op locatie op schade en gebreken. Waarom een auto ongezien in Duitsland kopen?

Wij zorgen altijd voor de beste oplossing. Snel, veilig en persoonlijk! Geen gedoe met tijdelijke (buitenlandse) kentekens, waarmee auto’s alleen WA verzekerd kunnen worden. Geen risico en vooral geen zorgen. Al onze autotransporten vinden ALL-RISK verzekerd plaats met behulp van onze auto oplegger. Tevens verzorgen we op locatie aankoopkeuringen. Je kunt zelfs gewoon meerijden.

Heb je speciale wensen, neem vrijblijvend contact op voor autotransport op maat.

AMG

Verzekerd Transport
(vanaf 1.850 kg)

Éénmalige bijdrage € 200,-
Per gereden km € 0,53
Minimale ritprijs (inclusief éénmalige bijdrage) € 300,-

Reserveer

Verzekerd Transport
(tot 1.850 kg)

Éénmalige bijdrage € 42,-
Per gereden km € 0,53
Minimale ritprijs (inclusief éénmalige bijdrage) € 142,-

Reserveer

Schadetaxatie door erkende taxateur

Heeft je auto schade die getaxeerd moet worden voor bijvoorbeeld de BPM berekening ? Je auto wordt hier, of op jouw, locatie getaxeerd door een erkende TMV registertaxateur. Een kwalitatief, hoogstaand en deskundig rapport voor de tegenbewijsregeling op basis van artikel 7:960 BW. De kosten voor een erkend schade taxatie rapport zijn € 272,- (ex BTW).

Import pakket zakelijk: BPM berekening en aangifte + RDW keuring + NL kenteken

Wij weten dat je het druk hebt. Daarom zorgen wij voor importeren en transporteren zonder zorgen, ook voor de zakelijke markt . Wij berekenen de laagst mogelijke BPM en verzorgen de BPM aangifte. Wij zorgen voor RDW keuring en Nederlands kenteken. De auto staat kosteloos bij ons beveiligd binnen gestald. Ook kunnen wij de auto volledig showroom klaar maken. De kosten voor dit import pakket kun je vrijblijvend aanvragen.

Bijzonderheden

Gedurende het transport en opslag is de auto ALL-RISK verzekerd. De wachttijdvergoeding bedraagt per € 10 per 10 minuten. Beveiligde binnen stalling is mogelijk voor € 20 per dag (kosteloze stalling in combinatie met import pakket). Alle genoemde prijzen zijn ALL-IN prijzen exclusief 21% BTW en eventuele toeslagen zoals tolkosten, veerkosten, douanekosten en overnachtingskosten.