Over ons

GIJS Automotive – Import, verkoop, advies bij aankoop en BPM taxaties.

Auto’s spreken tot de verbeelding. Het kopen van een auto is vaak een emotionele keuze. Veel mensen herinneren zich het kenteken van hun eerste auto nog. Of de geur van de auto waarmee ze op vakantie gingen als kind.

Auto’s en emotie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waarom draait het bij veel importbedrijven dan alleen puur om de laagste BPM? Of doen ze alsof ze alleen maar de dikste sportwagens importeren? Wij vinden het importeren van een mooie Golf net zo leuk als een Porsche.

Wij halen de auto hoogstpersoonlijk op, doen zelf de inspectie en je kunt nog meerijden ook.

Carlo van den Berg - Eigenaar
Carlo van den Berg – Eigenaar

GIJS Automotive begrijpt dat je het waarmaken van je jongensdroom niet aan zomaar iemand toevertrouwt. Waarom kun je bij de meeste auto importbedrijven bijvoorbeeld niet meerijden naar de dealer? Wij willen van de import van jouw auto een beleving maken. Het GIJS gevoel. Je wilt de import van jouw auto toch niet laten verzorgen door iemand die simpelweg een transportbedrijf belt en de auto pas ziet als hij bezorgd wordt? Wij halen de auto hoogstpersoonlijk op, doen zelf de inspectie en je kunt nog meerijden ook.

Het GIJS Gevoel

 

Wat is het GIJS Gevoel?

GIJS is oerhollands, degelijk, eerlijk en transparant. Zie GIJS als de vriend die met je meegaat om naar een auto te kijken. Nooit te beroerd om even te controleren of de prijs echt niet te mooi is om waar te zijn.

Gijs houdt van auto’s. Het liefst dikke ronkende V8 motoren of een oude luchtgekoelde Porsche.  Maar van een nieuwe Golf wordt hij net zo blij.
Hij kan een beetje sleutelen, maar het liefst spendeert ie uren aan het poetsen van zijn eigen wagen. Want zo is GIJS: oog voor detail en wil goed voor de dag komen.

Dankzij 17 jaar ervaring aan zowel de technische als de commerciële kant van het autovak weten we waar we over praten.

Wij willen mensen het GIJS gevoel meegeven wanneer ze gebruik maken van één onze diensten. Dat ze voor de volle 100% vertrouwen hebben in GIJS en zijn dienstverlening. Ook als ze niet mee rijden naar de dealer.

GIJS is zeer open in zijn communicatie. Je wordt constant op de hoogte gehouden via Whatsapp wat de status van je auto is. Wij geven volledige openheid in de BPM aanslag en rekenen géén bonus voor BPM besparing. Kortingen die behaald worden gaan voor 100% naar de klant. GIJS denkt écht met je mee wanneer je een auto op het oog hebt. Zo beperk je de kans op een miskoop. Uitgebreide controle op herkomst, schade en gebreken is bij ons gewoon in de prijs meegenomen.

Geen gedoe, gewoon GIJS.

Wie is Gijs?

GIJS AutoAuto’s zijn onze passie. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen al sinds de jaren vijftig op een transparante wijze kopers en verkopers van auto’s. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer.

Die foto rechts is geen stockfoto… Dat is echt mijn Opa Piet: al sinds 1955 in business. Wij gaan voor kwaliteit, daarom zijn wij BOVAG lid en RDW erkend. Wij vinden dat het importeren van auto’s makkelijker, transparanter en sneller moet kunnen.

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen of verkopen van een auto
voor veel mensen complex is. Wanneer de auto in het buitenland staat, wordt dat nog veel complexer. Wij begeleiden jou bij elke stap in het proces. Zo gaan we bijvoorbeeld met je mee naar de buitenlandse dealer om samen de auto te inspecteren en mee te nemen naar Nederland.

Wil je in Nederland je auto verkopen, maar geen vreemde kopers aan de deur? GIJS Automotive neemt het verkoopproces voor jou uit handen en verkoopt je auto snel en zonder risico.