Import, autoverkoop, advies bij aankoop en BPM taxaties

Wij helpen
u graag

Auto’s spreken tot de verbeelding. Het kopen van een auto is vaak een emotionele keuze. Veel mensen herinneren zich het kenteken van hun eerste auto nog. Of de geur van de auto waarmee ze op vakantie gingen als kind.

Auto’s en emotie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waarom draait het bij zoveel autobedrijven dan alleen puur om de laagste prijs? Of doen ze alsof ze alleen maar de dikste sportwagens importeren? Wij vinden het leveren van een mooie Golf net zo leuk als een Porsche of Audi RS6.
WIJ HALEN DE AUTO HOOGSTPERSOONLIJK OP, DOEN ZELF DE INSPECTIE EN JE KUNT NOG MEERIJDEN OOK.

Wij doen zelf de inspectie

GIJS Automotive begrijpt dat je het waarmaken van je jongensdroom niet aan zomaar iemand toevertrouwt. Waarom kun je bij de meeste auto importbedrijven bijvoorbeeld niet meerijden naar de dealer? Wij maken van de import van jouw auto een beleving. Het GIJS gevoel. Je wilt de import van jouw auto toch niet laten verzorgen door iemand die simpelweg een transportbedrijf belt zodat je de auto pas ziet wanneer hij bezorgd wordt? Wij halen de auto hoogstpersoonlijk op, doen zelf de inspectie en je kunt nog meerijden ook.

Follow Us

Klanten vertellen