BMW M3 E90 Importeren

Deze bom- maar dan ook bomvolle BMW M3 E90 V8 haalden wij uit België voor een autogekke klant die per se een dikke ‘ouderwetse’ V8 wilde hebben.

Waarom een BMW M3 importeren?
BMW 3-serie M3Deze auto is in Nederland niet veel geleverd. Door zijn hoge meerprijs tov een BMW 335i (die ook al niet langzaam is) is het aantal verkochte exemplaren redelijk laag. In Duitsland en België zijn dergelijke auto’s absoluut zeldzaam, maar een stuk beter verkocht dan hier. Tel daarbij op dat het onderhoud vaak perfect is en de staat nagenoeg smetteloos en dan denk je er niet aan om een ‘origineel Nederlandse’ auto in Nederland te kopen. Kijk naar het aanbod van mooie BMW M3’s in het buitenland op sites als Mobile.de of Autoscout. Deze auto had een lage kilometerstand en een bomvolle uitrusting. Alles was Individual uitgevoerd, van de kleur tot het speciale carbon en nappa interieur.

Wil je ook een BMW M3 E90 importeren? Of een andere dikke 3-serie over de grens gezien die je graag wilt kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

We werken op de volgende wijze:

  • Wij zoeken je BMW
  • We berekenen de BPM en bijkomende kosten
  • We controleren de opties en onderhandelen over de prijs
  • Verzekerd transport, videochat en controle op locatie
  • RDW keuring, kentekenaanvraag, tenaamstelling en afleveren

We zijn een zeer ervaren BMW importeur, we hebben een uitgebreide kennis van importeren uit bijvoorbeeld Duitsland. Ook landen als Oostenrijk, Frankrijk, België en USA zijn geen probleem. We kunnen een bijna nieuwe BMW importeren of een wat ouder gebruikt model. Wil je wellicht een BMW M3 E36 youngtimer? Of heb je liever een E46 om te investeren? Wij zijn je er graag mee van dienst en helpen je met alle zaken omtrent import.

BMW importeren

Een BMW importeren is niet heel erg lastig, maar soms heb je simpelweg geen tijd of zin om op zoek te gaan naar een auto. Wil je een BMW 3-serie M3 laten importeren, een 4-serie 440i Gran Coupe of een 5-serie 520D importeren? Wij regelen het voor je .