BMW M550D Importeren

Deze nagenoeg gloednieuwe BMW M550D Touring xDrive hebben wij geïmporteerd vanuit Stuttgart in Duitsland voor een zeer tevreden klant van onze A-Z auto import service. BMW M550D TouringDe dikke 3 liter 6 in lijn onder de kap is voorzien van maar liefst vier turbo’s (het vorige model had er ‘slechts’ drie)  Het vermogen groeit van 380 naar 400 pk bij een koppel van bijna 800 Nm. Vanaf 1.000 tpm is al 450 Nm beschikbaar. De Nederlandse BMW dealer kon de 550D Touring nog niet eens leveren.In Duitsland was hij al wel leverbaar. Omdat ie nog binnen de BPM reglementen van 2016 viel kwam de BPM ook een stuk lager uit.

Wil je ook een BMW M550D importeren? Of een andere dikke 5-serie over de grens gezien die je graag wilt kopen? De prijzen voor dergelijke auto’s liggen aanzienlijk lager dan hier, zo bespaarden we maar liefst € 32.000 euro tav een nieuwe BMW.

We werken op de volgende wijze:

  • Wij zoeken je BMW
  • We berekenen vooraf de BPM en bijkomende kosten
  • We controleren de opties en onderhandelen over de prijs
  • Verzekerd transport, videochat en controle op locatie
  • RDW keuring, kentekenaanvraag, tenaamstellen
  • In nieuwstaat afleveren met volledige waxcoating

We zijn een zeer ervaren BMW importeur, we hebben een uitgebreide kennis van importeren uit Duitsland. Ook landen als Oostenrijk, Frankrijk, België en USA zijn geen probleem. We kunnen een bijna nieuwe BMW importeren of een wat ouder gebruikt model. Wil je wellicht een BMW e28 youngtimer? Of heb je liever een G30? Wij zijn je er graag mee van dienst en helpen je met alle zaken omtrent import.

BMW importeren

Een BMW importeren is geen rocket science, maar soms heb je simpelweg geen tijd of zin om op zoek te gaan naar een auto. Wil je een BMW 3-serie M3 importeren, een 4-serie 440i Gran Coupe of een 5-serie 520D importeren? Wij regelen het voor je .