BMW M4 importeren

Deze zeer volle BMW M4 Competition hebben wij geïmporteerd vanuit België voor een veeleisende klant met een hart voor snelle BMW’s.

Waarom een BMW M4 importeren?
BMW M4 importerenJe koopt in het buitenland een volle M4 competition voor de prijs van een ‘kale’ M4 in Nederland. Wat krijg je allemaal voor lekkers? De ‘gewone’M4 heeft al dik 421 pk. De motor van de Competition is nagenoeg hetzelfde maar daarin krijgt de zescilinder-in-lijn met dubbele turbo een lichte upgrade: 450 pk. Het koppel blijft ongewijzigd: 550 Nm, dat komt los tussen 1.850 en 5.500 tpm. Zodoende slaagt de M4 met het Competition Package erin om een tiende van de stoplichtsprint af te snoepen: 0-100 km/u legt hij af in 4 seconden met de DKG zeventraps automaat.

Wil je ook een BMW M4 importeren? Of een andere dikke 3-serie over de grens gezien die je graag wilt kopen? De prijzen voor dergelijke auto’s liggen aanzienlijk lager dan hier, zo bespaarden we maar liefst € 7.000 euro tav een vergelijkbaar Nederlands exemplaar.

We werken op de volgende wijze:

    • Wij zoeken je BMW
    • We berekenen de BPM en bijkomende kosten
    • We controleren de opties en onderhandelen over de prijs
    • Verzekerd transport, videochat en controle op locatie
    • RDW keuring, kentekenaanvraag, tenaamstelling en afleveren

We zijn een zeer ervaren BMW importeur, we hebben een uitgebreide kennis van importeren uit bijvoorbeeld Duitsland. Ook landen als Oostenrijk, Frankrijk, België en USA zijn geen probleem. We kunnen een bijna nieuwe BMW importeren of een wat ouder gebruikt model. Wil je wellicht een BMW M3 E36 youngtimer? Of heb je liever een E46 om te investeren? Wij zijn je er graag mee van dienst en helpen je met alle zaken omtrent import.

BMW importeren

Een BMW importeren is niet heel erg lastig, maar soms heb je simpelweg geen tijd of zin om op zoek te gaan naar een auto. Wil je een BMW 3-serie M3 laten importeren, een 4-serie 440i Gran Coupe of een 5-serie 520D importeren? Wij regelen het voor je .