Mercedes S-klasse importeren

Ik kreeg de opdracht om een Mercedes-Benz S-klasse te zoeken. Een volle auto met alle opties uit het boekje. Uiteraard kwam ik in Duitsland uit bij deze verlengde S 350 CDI AMG. Voorzien van COMAND, panoramadak, soft-close, massagestoelen, geventileerde stoelen voor en achter en nog een heleboel andere lekkerijen.  Een Mercedes-Benz S-klasse importeren is natuurlijk geen probleem. De BPM op de juiste manier bereken is dat we. Wij gebruikten een taxatiemethode die een 3000 euro lagere BPM gaf dan de standaard koerslijstwaarde van de gratis rekentabel op internet.

Mijn klanten willen een auto uit Duitsland maar hebben geen tijd om het allemaal zelf uit te zoeken en vinden het prettig dat er een partij is die het hele traject voor ze uit handen neemt. Ontzorging van A tot Z zodat men kan blijven doen waar ze goed in zijn, en het importeren aan mij kunnen overlaten.

Wil je ook een Mercedes-Benz S-klasse importeren? Een 350d, een 400e of 63 AMG? Neem vrijblijvend contact met me op.

We werken op de volgende wijze:

  • Wij zoeken je Mercedes-Benz
  • We berekenen vooraf de BPM en bijkomende kosten
  • We controleren de opties en onderhandelen over de prijs
  • Verzekerd transport, videochat en controle op locatie
  • RDW keuring, kentekenaanvraag, tenaamstellen
  • In nieuwstaat afleveren met volledige waxcoating

We zijn een zeer ervaren Mercedes-Benz importeur, we hebben een uitgebreide kennis van importeren uit Duitsland. Ook landen als Oostenrijk, Frankrijk, België en USA zijn geen probleem. We kunnen een bijna nieuwe Mercedes-Benz importeren of een wat ouder gebruikt model. Wil je wellicht een youngtimer? Of heb je liever een classic? Wij zijn je er graag mee van dienst en helpen je met alle zaken omtrent import. De garantie is vaak gewoon mee te nemen naar Nederland.