Porsche Cayenne Hybrid importeren

Indien je overweegt een jong gebruikte auto te kopen, Zou je eens moeten overwegen een Porsche Cayenne uit Duitsland te importeren. Zo haalden wij voor een klant deze fraaie Porsche Cayenne Hybrid uit Graz in Oostenrijk. Dankzij de lage Co2 uitstoot betaal je weinig BPM en profiteer je van 14% bijtelling.

Een Porsche Cayenne Hybrid importeren uit Duitsland heeft een groot aantal voordelen. Zo zijn de prijzen een stuk vriendelijker dan in het klein Nederland. Een ander belangrijk pluspunt is absurd grote aanbod van jong gebruikte Porsches. Je nieuwe droomauto is dus zo gevonden. GIJS Automotive maakt al jaren de import van auto’s makkelijker en transparanter. Wij verkopen diverse pakketten van losse BPM aangiftes tot een volledige import op maat. U heeft een 100% gegarandeerde BPM aangifte die door de Belastingdienst geaccepteerd wordt op basis van de laagst mogelijke tabel.

Zoekt u een leuke, jonge Cayenne, Panamera of 911? Bespaar uzelf vele duizenden euro’s door in Duitsland te kopen.

Het aanbod van Porsches is in Duitsland aanzienlijk  groter en door het ontbreken van de BPM zijn ook de prijzen erg aantrekkelijk. Tevens is de BTW 2% lager dan bij ons, dus voor particuliere kopers nog een bijkomend voordeel. Een Porsche Cayenne importeren is zeer interessant. Wanneer je in Duitsland een auto koopt is de garantie gewoon geldig bij de dichtstbijzijnde dealer. Dus ook in Rotterdam, Gelderland of Eindhoven.